Advertisement

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα - Παρέμβαση στην ΕΣΗΕΑ σε ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία ... - Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα.

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα - Παρέμβαση στην ΕΣΗΕΑ σε ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία ... - Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα.. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid).

Σε απεργία πείνας 10 έγκυες στο κέντρο φιλοξενίας της ριτσώνας. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Από το κράτος δικαίου στο κράτος του φόβου. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα.

Πελώνη για Κουφοντίνα: Εκβιάζει με απεργία πείνας που ο ...
Πελώνη για Κουφοντίνα: Εκβιάζει με απεργία πείνας που ο ... from www.voria.gr
Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Στο κείμενό του ο «λουκάς» της «17ν» υπογραμμίζει τα δύο αιτήματά του, για τα οποία ξεκινά απεργία πείνας, την τακτική άδεια και την κατάργηση, όπως λέει, του εισαγγελικού βέτο. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη.

Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Η διαφορά στις ιδιότητες των προσώπων δυσκολεύει, αλλά δεν απαλλάσσει από την. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Κυνικά και απροκάλυπτα, η κρατική εξουσία έθεσε και πάλι στον δ. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη.

Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Ένταση επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη ριτσώνα, όπου αλληλέγγυοι καταγγέλλουν ότι βρίσκονται… Νικη στην απεργια πεινασ του. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν.

Μοτοπορείες αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα σε Μαρούσι και ...
Μοτοπορείες αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα σε Μαρούσι και ... from rouvikonas.gr
Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια πεινασ από το μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο ναβάλνι μετά την απεργία πείνας. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Στο κείμενό του ο «λουκάς» της «17ν» υπογραμμίζει τα δύο αιτήματά του, για τα οποία ξεκινά απεργία πείνας, την τακτική άδεια και την κατάργηση, όπως λέει, του εισαγγελικού βέτο.

Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη.

Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Νικη στην απεργια πεινασ του. «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Κυνικά και απροκάλυπτα, η κρατική εξουσία έθεσε και πάλι στον δ. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. See more of πανελλαδικη απεργια πεινασ 300 μεταναστων εργατων on facebook.

Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Ή αποκηρύσσεις τις ιδέες σου και υπογράφεις δήλωση μετάνοιας ή σου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ...
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ... from www.tameio.org
Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια πεινασ από το μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο ναβάλνι μετά την απεργία πείνας. Σήμερα εξελίσσεται μια απεργία πείνας. Ένταση επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη ριτσώνα, όπου αλληλέγγυοι καταγγέλλουν ότι βρίσκονται… Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Σε απεργια πεινασ 43 μερεσ ο κρατουμενοσ 19 φεβ 2021 | 07:53.

Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα.

Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Από το κράτος δικαίου στο κράτος του φόβου. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Νικη στην απεργια πεινασ του. Η διαφορά στις ιδιότητες των προσώπων δυσκολεύει, αλλά δεν απαλλάσσει από την. Παρέμβαση πραγματοποιεί ο γιος του δημήτρη κουφοντίνα, έκτορας, με αφορμή. Στο κείμενό του ο «λουκάς» της «17ν» υπογραμμίζει τα δύο αιτήματά του, για τα οποία ξεκινά απεργία πείνας, την τακτική άδεια και την κατάργηση, όπως λέει, του εισαγγελικού βέτο. Ή αποκηρύσσεις τις ιδέες σου και υπογράφεις δήλωση μετάνοιας ή σου. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Σε απεργια πεινασ 43 μερεσ ο κρατουμενοσ 19 φεβ 2021 | 07:53 απεργια. Κυνικά και απροκάλυπτα, η κρατική εξουσία έθεσε και πάλι στον δ.

Posting Komentar

0 Komentar