Advertisement

Rodallega Beşiktaş : Hugo Rodallega Hem İçeride Hemde Dışarıda Atıyor - Spor - Hugo rodallega, beşiktaş karşısında çıktığı 5 lig maçında fileleri 5 kez havalandırdı.

Rodallega Beşiktaş : Hugo Rodallega Hem İçeride Hemde Dışarıda Atıyor - Spor - Hugo rodallega, beşiktaş karşısında çıktığı 5 lig maçında fileleri 5 kez havalandırdı.. Beşiktaş'ın transfer konusunda süper lig ekibi denizlispor'un kolombiyalı golcüsü hugo rodallega'yı da hedefleri arasına eklediği ortaya çıktı. Fırsat bulursam yine aynısını yapacağım. Ayrıca rodallega'nın süper lig'de en fazla gol attığı 3 takımdan biri beşiktaş. Diğerleri ise antalyaspor ve kayserispor. İdman eksiği olan rodallega için son kararı teknik direktör mehmet özdilek verecek.

Beşiktaş rodallega ve prijovic i̇çin bastırıyor! Kanalımıza abone olmak i̇çin : Türkiye'de geçirdiği 4 sezonda da beşiktaş'a gol atan 3 yaşındaki kolombiyalı, akhisar ve. Radyospor canlı yayınında sorularını yanıtlayan zafer öğer'in açıklamaları şu şekilde Fırsat bulursam devamını getiririm dedi.

Rodallega, yapımı devam eden Atatürk Stadyumu'nu gezdi ...
Rodallega, yapımı devam eden Atatürk Stadyumu'nu gezdi ... from cdn.yeniakit.com.tr
Rodallega, beşiktaş'a karşı forma giydiği 5 maçta 5 gol attı. Ayrıca rodallega'nın süper lig'de en fazla gol attığı 3 takımdan biri beşiktaş. Daha önce beşiktaş'a karşı 5 maça çıktım ve 5 golüm var. Fırsat bulursam devamını getiririm dedi. Bu sorunun yanıtı da belli oldu. Beşiktaş rodallega ve prijovic i̇çin bastırıyor! Rodallega, beşiktaş maçında oynayacak mı? Hugo rodallega, beşiktaş karşısında çıktığı 5 lig maçında fileleri 5 kez havalandırdı.

Fırsat bulursam yine aynısını yapacağım.

Hugo rodallega, beşiktaş karşısında çıktığı 5 lig maçında fileleri 5 kez havalandırdı. Trabzonsporlu futbolcu hugo rodallega, beşiktaş'a karşı yine gol atma başarısı gösterdi. Daha önce beşiktaş'a karşı 5 maça çıktım ve 5 golüm var. Fırsat bulursam yine aynısını yapacağım. Bu sorunun yanıtı da belli oldu. Fırsat bulursam devamını getiririm dedi. Ayrıca rodallega'nın süper lig'de en fazla gol attığı 3 takımdan biri beşiktaş. Rodallega, beşiktaş'a karşı forma giydiği 5 maçta 5 gol attı. 86 gündür fileleri sarsamayan 32 yaşındaki kolombiyalı forvet, çalımbay'a daha önce beşiktaş'a 5 maçta 5 golüm var. Türkiye'de geçirdiği 3 sezonda da beşiktaş'a gol atmayı başaran rodallega, teleset mobilya akhisarspor ve trabzonspor. Beşiktaş rodallega ve prijovic i̇çin bastırıyor! Haftasında beşiktaş'la karşılaşan trabzonspor'un 2. Trabzonspor'un deneyimli santrforu hugo rodallega, beşiktaş'a karşı oynadığı 7 maçta 6 kez fileleri geçtiğimiz sezonların aksine bu sezon 11'in vazgeçilmez ismi olan hugo rodallega, 16 lig.

Beşiktaş rodallega ve prijovic i̇çin bastırıyor! Türkiye'de geçirdiği 3 sezonda da beşiktaş'a gol atmayı başaran rodallega, teleset mobilya akhisarspor ve. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Traboznspor beşiktaş fabian castillo ve hugo rodallega nın ard arda attığı goller. Trabzonspor 3 oyuncu+para teklifi yaptı ve akhisar belediyespor ile devre arası transfer döneminin gözde ismi hugo rodallega konusunda her geçen gün farklı bir.

Gökhan Gönül'den Rodallega itirafı
Gökhan Gönül'den Rodallega itirafı from image.yenisafak.com
Türkiye'de geçirdiği 3 sezonda da beşiktaş'a gol atmayı başaran rodallega, teleset mobilya akhisarspor ve trabzonspor. Rodallega, beşiktaş karşısında çıktığı 5 lig maçında fileleri 5 kez havalandırdı. Fırsat bulursam devamını getiririm dedi. Beşiktaş rodallega ve prijovic i̇çin bastırıyor! Hugo rodallega, beşiktaş karşısında çıktığı 5 lig maçında fileleri 5 kez havalandırdı. Beşiktaş rodallega ve prijovic i̇çin bastırıyor! Hugo rodallega, beşiktaş'a karşı forma giydiği 5 maçta 5 gol attı. Golüde yine uzaktan yolladı.kendisinin 2.

İdman eksiği olan rodallega için son kararı teknik direktör mehmet özdilek verecek.

Traboznspor beşiktaş fabian castillo ve hugo rodallega nın ard arda attığı goller. Hugo rodallega, beşiktaş'a karşı forma giydiği 5 maçta 5 gol attı. Beşiktaş'ın transfer konusunda süper lig ekibi denizlispor'un kolombiyalı golcüsü hugo rodallega'yı da hedefleri arasına eklediği ortaya çıktı. Rodallega, beşiktaş maçında oynayacak mı? Türkiye'de geçirdiği 3 sezonda da beşiktaş'a gol atmayı başaran rodallega, teleset mobilya akhisarspor ve trabzonspor. Beşiktaş rodallega ve prijovic i̇çin bastırıyor! Trabzonspor'un deneyimli santrforu hugo rodallega, beşiktaş'a karşı oynadığı 7 maçta 6 kez fileleri geçtiğimiz sezonların aksine bu sezon 11'in vazgeçilmez ismi olan hugo rodallega, 16 lig. Ayrıca rodallega'nın süper lig'de en fazla gol attığı 3 takımdan biri beşiktaş. Radyospor canlı yayınında sorularını yanıtlayan zafer öğer'in açıklamaları şu şekilde Türkiye'de geçirdiği 3 sezonda da beşiktaş'a gol atmayı başaran rodallega, teleset mobilya akhisarspor ve. Trabzonspor 3 oyuncu+para teklifi yaptı ve akhisar belediyespor ile devre arası transfer döneminin gözde ismi hugo rodallega konusunda her geçen gün farklı bir. Golüde yine uzaktan yolladı.kendisinin 2. Fırsat bulursam yine aynısını yapacağım.

Fırsat bulursam yine aynısını yapacağım. Beşiktaş'ın transfer konusunda süper lig ekibi denizlispor'un kolombiyalı golcüsü hugo rodallega'yı da hedefleri arasına eklediği ortaya çıktı. Akhisar belediyespor'un teknik direktörü cihat arslan sezona dair beşiktaş'ın şampiyonluğa ulaştığı sezonda kasımpaşa ile biz beşiktaş'tan 4 puan kazandık. Traboznspor beşiktaş fabian castillo ve hugo rodallega nın ard arda attığı goller. Türkiye'de geçirdiği 4 sezonda da beşiktaş'a gol atan 3 yaşındaki kolombiyalı, akhisar ve.

Rodallega Beşiktaş'ı yine boş geçmedi | Trabzonspor Haberleri
Rodallega Beşiktaş'ı yine boş geçmedi | Trabzonspor Haberleri from resim.haber61.net
86 gündür fileleri sarsamayan 32 yaşındaki kolombiyalı forvet, çalımbay'a daha önce beşiktaş'a 5 maçta 5 golüm var. Traboznspor beşiktaş fabian castillo ve hugo rodallega nın ard arda attığı goller. Türkiye'de geçirdiği 4 sezonda da beşiktaş'a gol atan 3 yaşındaki kolombiyalı, akhisar ve. Diğerleri ise antalyaspor ve kayserispor. Türkiye'de geçirdiği 3 sezonda da beşiktaş'a gol atmayı başaran rodallega, teleset mobilya akhisarspor ve. Beşiktaş rodallega ve prijovic i̇çin bastırıyor! Ayrıca rodallega'nın süper lig'de en fazla gol attığı 3 takımdan biri beşiktaş. Daha önce beşiktaş'a karşı 5 maça çıktım ve 5 golüm var.

Rodallega, beşiktaş'a karşı forma giydiği 5 maçta 5 gol attı.

Bu sorunun yanıtı da belli oldu. Akhisar belediyespor'un teknik direktörü cihat arslan sezona dair beşiktaş'ın şampiyonluğa ulaştığı sezonda kasımpaşa ile biz beşiktaş'tan 4 puan kazandık. Trabzonspor'un deneyimli santrforu hugo rodallega, beşiktaş'a karşı oynadığı 7 maçta 6 kez fileleri geçtiğimiz sezonların aksine bu sezon 11'in vazgeçilmez ismi olan hugo rodallega, 16 lig. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Rodallega, beşiktaş'a karşı forma giydiği 5 maçta 5 gol attı. Hugo rodallega, beşiktaş karşısında çıktığı 5 lig maçında fileleri 5 kez havalandırdı. Rodallega, beşiktaş karşısında çıktığı 5 lig maçında fileleri 5 kez havalandırdı. Rodallega, beşiktaş maçında oynayacak mı? 86 gündür fileleri sarsamayan 32 yaşındaki kolombiyalı forvet, çalımbay'a daha önce beşiktaş'a 5 maçta 5 golüm var. Radyospor canlı yayınında sorularını yanıtlayan zafer öğer'in açıklamaları şu şekilde Fırsat bulursam devamını getiririm dedi. Diğerleri ise antalyaspor ve kayserispor. Trabzonspor 3 oyuncu+para teklifi yaptı ve akhisar belediyespor ile devre arası transfer döneminin gözde ismi hugo rodallega konusunda her geçen gün farklı bir.

Hugo rodallega, beşiktaş'a karşı forma giydiği 5 maçta 5 gol attı rodallega. İdman eksiği olan rodallega için son kararı teknik direktör mehmet özdilek verecek.

Posting Komentar

0 Komentar